PVC

PVC vloeren zijn erg populair. Deze vloeren zijn namelijk onderhoudsvriendelijk en hebben een harde toplaag. Daarnaast zijn de kleuren en dessins zeer realistisch.

Door de nieuwe wals-techniek zijn er vele PVC-vloeren leverbaar met register embossing, waardoor de structuur 100% overeenkomt met het dessin (u voelt de zichtbare houtnerf). PVC wordt veelal vast verlijmd op de ondervloer die vooraf geëgaliseerd wordt. Vloerenstudio Zeeland heeft een ruim assortiment PVC vloeren.

Vloerenstudio Zeeland heeft ook een grote keuze in Click PVC. Deze vloeren zijn voorzien van een gepatenteerde klikverbinding. Deze vloeren kunnen zonder te egaliseren gelegd worden mits de ondervloer vlak is. De meeste klik pvc vloeren zijn al voorzien van een kurk ondervloer. Dit vergemakkelijkt het leggen aanzienlijk.

De vloeren van Wicanders hebben zelfs een onder- en tussenlaag van kurk. Dit zorgt voor een zeer goede (geluids)demping.

Vloerenstudio Zeeland houdt de ontwikkelingen nauwgezet in de gaten. Zo zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en passen daar ons assortiment op aan.

Onze merken
Lifestyle
Gerflor
Parador
Wicanders
Lalegno