WICANDERS

De PVC vloeren van Wicanders zijn in 3 verschillende productlijnen te verkrijgen: Go, Resist en Hydrocork. Alle vloeren zijn voorzien van (verschillende lagen) kurk, wat zorgt voor een uitstekende warmte- en geluidsisolatie.
Vloeren in deze productlijn zijn klik-vloeren waardoor ze ook eenvoudig zelf te monteren zijn. 

Go
De vloeren uit de Wood Go en Stone Go collectie zijn zwevende vloeren waarin de kurklagen gecombineerd worden met een luxueuze vinyllaag, wat zorgt voor een realistische hout- en steenlook. De vloer is ideaal voor huiselijk gebruik met licht loopverkeer. 

Resist
Door de slijtlaag van 0,55 mm dik, zijn de vloeren uit de Wood Resist collectie zeer geschikt voor zwaar huiselijk gebruik en commerciële ruimtes met veel loopverkeer. De vloeren zijn in verschillende houtdesigns te verkrijgen en hebben een garantietermijn van 25 jaar. 

Hydrocork
Hydrocork is een 100% watervaste en relatief dunne vloer. Dit betekent dat deze vloer gebruikt kan worden in alle ruimtes, zelfs in de badkamer of de keuken. Hydrocork is een eenvoudig en snel te leggen vloer dankzij PressFit, een revolutionair compressiesysteem dat werkt als een kurk op een fles. De elasticiteit en veerkrachtigheid van de kurklagen in Hydrocork zorgen voor een vloer die extra sterk is, bestand tegen druk en sterke schokken. De beschermende toplaag is zeer duurzaam en eenvoudig te reinigen. 

0118-700255