Assortiment vloeren

Laminaat
Laminaat is al jaren de meest toegepaste harde vloer. De dessins zijn inmiddels zo natuurgetrouw dat sommige vloeren bijna niet van echt hout te onderscheiden zijn.Laminaat wordt zwevend gelegd. Deze vloeren zijn heel goed zelf te leggen. We hebben gekozen voor een assortiment kwaliteitsvloeren van diverse Europese fabrikanten.

Parket
Vloerenstudio Zeeland heeft een mooie collectie houten vloeren. Wij zijn de dealer in Zeeland van Bruynzeel vloeren, een merk dat al ruim 100 jaar kwaliteitsvloeren levert. Ook hebben we een mooie onderscheidend assortiment vloeren Lalegno en JUR. Alle houten vloeren die wij leveren zijn duurzaam en voldoen aan de normen.

PVC
PVC vloeren zijn erg populair. Deze vloeren zijn namelijk onderhoudsvriendelijk en hebben een harde toplaag. Daarnaast zijn de kleuren en dessins zeer realistisch. Door de nieuwe wals-techniek zijn er vele PVC-vloeren leverbaar met register embossing, waardoor de structuur 100% overeenkomt met het dessin (u voelt de zichtbare houtnerf). PVC wordt veelal vast verlijmd op de ondervloer die vooraf geëgaliseerd wordt. Vloerenstudio Zeeland heeft een ruim assortiment PVC vloeren.

Kurk (Wicanders)
Kurk heeft de eigenschap dat het erg veerkrachtig. Wicanders gebruikt kurk in de vloeren die zij maken. Kurk onderlaag voor de geluidsdemping, een kurk tussenlaag voor het loopcomfort en afgewerkt met een pvc toplaag. Wicanders vloeren hebben alle eigenschappen die een goede vloer nodig heeft. In de showroom kunnen we de geluidsverschillen tussen de harde vloeren laten horen door middel van een testdisplay. Laat u verrassen!