Assortiment vloeren

PVC

PVC-vloeren zijn tegenwoordig erg populair. De vloeren zijn namelijk onderhoudsvriendelijk en waterbestendig. Daarnaast zijn de kleuren en designs erg realistisch. Veel PVC-vloeren hebben een register embossing, waardoor de voelbare structuur 100% overeenkomt met het design.

Er zijn 2 verschillende varianten PVC-vloeren: plak PVC en klik PVC. Plak PVC wordt verlijmd op een ge√ęgaliseerde dekvloer, in tegenstelling tot klik PVC. Klik PVC is voorzien van een klikverbinding, waardoor de vloer eenvoudig zelf te leggen is. Een klik PVC-vloer kan gelegd worden zonder vooraf te egaliseren, mits de ondergrond vlak is. De vloeren van Wicanders hebben zelfs een onder- en tussenlaag van kurk, wat voor extra goede warmte- en geluidsisolatie zorgt.

Parket

Vloerenstudio Zeeland heeft een ruime collectie houten vloeren. Wij zijn de enige dealer in Zeeland van Bruynzeel vloeren, een merk dat al ruim 100 jaar kwaliteitsvloeren levert. Ook hebben we een mooi onderscheidend assortiment vloeren van de merken Lalegno en JUR. Van het merk Lalegno zijn naast houten vloeren, ook bamboevloeren verkrijgbaar. Heel duurzaam dus!

Laminaat

Ondanks de populariteit van PVC, is laminaat nog steeds de meest toegepaste harde vloer. De designs zijn inmiddels zo natuurgetrouw, dat sommige vloeren bijna niet van echt hout te onderscheiden zijn. Omdat laminaatvloeren voorzien zijn van klikverbinding, zijn ze eenvoudig zelf te leggen. Doordat de vloer zwevend wordt gelegd, is hij ook eenvoudig te verwijderen. Vloerenstudio Zeeland heeft gekozen voor vloeren van diverse Europese fabrikanten, om zo de kwaliteit te garanderen.

Kurk

In ons vloerenassortiment hebben we een groot aantal vloeren met een kern of onderlaag van kurk. Kurk is erg veerkrachtig. Dit is ideaal als het gaat om schokbestendigheid en loopcomfort. Ook werkt kurk geluiddempend en zorgt het voor een optimale vloertemperatuur. Onze kurkvloeren zijn voorzien van een klikverbinding, wat het leggen eenvoudig maakt. Ook is er, mits er sprake is van een vlakke ondergrond, geen ondervloer nodig. In de showroom kunnen we de geluidsverschillen tussen de vloeren laten horen door middel van een testdisplay. Laat u verrassen!

0118-700255