PARADOR

De elastische vloeren van PARADOR in ons assortiment zijn onder te verdelen in 2 categorieën: vinyl en Modular ONE. Allebei met een ondervloer van kurk, en allebei geschikt voor vloerverwarming.   

Vinyl 

De hoogwaardige vinylvloer van Parador is de ideale keuze voor mensen met een hoge kwaliteitseis. De vloeren verlenen de ruimtes een speciale sfeer met hun decors en oppervlakken en gaan elke renovatie-uitdaging aan. Parador voorziet met de drie productlijnen Basic, Classic en Trendtime alle mogelijkheden voor de vormgeving van uw meest persoonlijke plek in de wereld: uw thuis. 

Basic
Als u de prijsbewust bent en geen concessies wilt doen aan de kwaliteit, vindt u in de Basic-lijn een overtuigende selectie aantrekkelijke vinylvloeren.  

Classic
Compromisloos in kwaliteit, klassiek in ontwerp en universeel toepasbaar: de Classic-lijn is gemaakt voor mensen met hoge ontwerp- en kwaliteitsnormen.   

Trendtime
Inspireert iedereen voor wie de vloer een statement is: de Trendtime-lijn biedt een uniek ontwerp spectrum voor trendbewust inrichten op he hoogste niveau.  

Vinyl met HDF-kernplaat  

Alle 3 de lijnen van Parador (Basic, Classic en Trendtime) zijn verkrijgbaar in de variant vinyl met HDF-kernplaat. Vinyl met HDF-kernplaat is de perfecte oplossing voor het ontwerpen van woonruimten waarin kleine oneffenheden moeten worden gecompenseerd. De geïntegreerde contactisolatie van kurk zorgt voor een aangenaam stille ruimteakoestiek en biedt tegelijkertijd een hoge mate van comfort. Vinyl met HDF-kernplaat is gemakkelijk te onderhouden en kan gemakkelijk worden geïnstalleerd dankzij het intelligente kliksysteem. 

Vinyl met SPC-kernplaat 

Vinyl met SPC-kernplaat is de alleskunner voor elke ruimtesituatie. Zijn harde kern compenseert perfect oneffenheden in de ondergrond. Renovaties op tegels kunnen de woonruimte een heel nieuwe uitstraling geven met beperkte inspanning. De vloer creëert ook in vochtige ruimten een bijzondere sfeer. 

Modular ONE 

Als veelzijdig toepasbare elastische vloer voldoet Modular ONE aan alle vereisten voor dagelijks gebruik: de vloer is geschikt voor vochtige ruimten, slijtvast, woongezond en onderhoudsvriendelijk. Naast de exclusieve decors en robuuste oppervlakken met uitgesproken tastbare en fraaie motieven, scoort deze stille vloer, die vrij is van weekmakers, op alle fronten. Modular ONE is “Made in Germany”, ecologisch toonaangevend en voldoet aan de hoogste normen van duurzaam wonen. De vloer is geschikt voor vloerverwarming en zorgt dankzij het elastische oppervlak en de kurk-achterkant voor een uitgesproken warm loopcomfort en compenseert perfect kleine oneffenheden van bijvoorbeeld bestaande tegels. 

 

0118-700255