Meister

Ziet u het verschil met echt hout? Wij ook niet. De met veel zorg geproduceerde decors zijn trendsettend en geven uw huis de juiste uitstraling, voor welk decor u ook kiest. Want: MEISTER laminaat ziet er niet alleen echt uit, het voelt ook echt aan. De laminaatvloeren van MEISTER zijn onder te verdelen in twee collecties: Classic en Premium. 

Classic
Chic eiken of modern fantasiedecor? Erg rustiek of eerder rustig? Mooi licht of donker en mysterieus? Lange plank of compact formaat? Aan u de keuze: in de Classic collectie van Meister vindt u een enorme variatie aan decors en formaten. Wat is uw favoriete laminaatvloer? 

Premium (Melango)
Melango is in enkele jaren uitgegroeid tot een klassieker onder de laminaatplanken. Hij verenigt de robuustheid van een laminaatvloer met de authentieke look van een landhuisplank. Op ruim twee meter vertoont elke plank een uniek decor zonder enige herhaling in het patroon. Details zoals de voeg aan de lange kant, of helemaal rondom, zorgen ervoor dat experts slechts bij nader inzien onze laminaten van echt houten vloeren kunnen onderscheiden. 

0118-700255