Lalegno

Eiken vloeren
Wie nadenkt over een parketvloer, denkt bijna automatisch aan eikenhout. Het hout van de eik is immers één van de best gekende en meest gebruikte soorten. Het is hard en duurzaam, maar toch vlot bewerkbaar.  

Exotische houtsoorten
Hoeweel eik heel veelzijdig is, en vaak wordt toegepast in de wereld van houten vloeren, merken we dat steeds meer mensen kiezen voor meer exotische alternatieven, die buitengewoon schitterende resultaten opleveren en uitstekend passen in de nieuwere designertrends. Exotische houtsoorten bieden een duurzaamheid vergelijkbaar met eikenhout, maar zijn verkrijgbaar in een overvloed aan kleuren en stijlen en kunnen, mits een onderhoudsbeurt van tijd tot tijd, generaties lang mee. 

Bamboevloeren
In het tijdperk van groen bouwen is bamboe een belangrijke speler geworden in de wereld van houten vloeren. Het is dan ook een ongelooflijk duurzaam, veelzijdig, stevig en prijscompetitief type bevloering. Bamboe is uitgegroeid tot dé eco-vriendelijke keuze voor heel wat mensen die bouwen of renoveren vanuit een milieubewust en toekomstgericht standpunt. 

Houtselecties 

Parket is een product van de natuur. Elke plank is uniek en dat is nu precies de keuze die jij maakt als je kiest voor een echte houten vloer. Verschillen in keur en structuur  zijn een uitdrukking van de eigenheid van de parketvloer.  

Toch wordt het hout dat voor Lalegno-parket gebruikt wordt, op basis van een aantal kenmerken in verschillende sorteerklassen ingedeeld. In de showroom vertellen we u hier graag meer over! 

 

0118-700255