Parador

Door een enorme schat aan ervaring en technische kennis is Parador in staat om authentieke interpretaties van hoogwaardige materialen natuurgetrouw in laminaat om te zetten. Laminaatvloeren van Parador onderscheiden zich door een functionele opbouw en geavanceerde techniek. Zo garandeert het gepatenteerd kliksysteem een eenvoudige plaatsing. De kantenimpregnering beschermt tegen vocht, en de slijtvaste deklaag uit melaminehars zorgt voor een zeer hoge belastbaarheid.  

Parador laminaat biedt een reusachtige verscheidenheid aan decors en kan daarmee elke woonwens realiseren. De authentieke oppervlakken zetten in elke ruimte een heel individueel, natuurlijk accent en zijn daarbij uiterst belastbaar en onderhoudsvriendelijk. Parador laminaat is verkrijgbaar in de productseries Basic, Classic en Trendtime. 

Basic
Wie prijsbewust is maar desondanks niet aan kwaliteit wil inboeten, vindt in de productlijn Basic een overtuigende selectie aantrekkelijke laminaatvloeren.

Classic
Compromisloos in kwaliteit, klassiek in design en universeel toepasbaar: de productlijn Classic is gemaakt voor personen met hoge design- en kwaliteitseisen. 

Trendtime
Aansprekend voor wie een vloer een statement is: de productlijn Trendtime voorziet in een uniek designspectrum voor modebewust inrichten op topniveau.  

0118-700255